Molimo Vas da pozorno pročitate uvjete korištenja prije korištenja gradinasplit.hr internet stranice na bilo koji način.

Usluge internetske trgovine GRADINA d.o.o. mogu se koristiti sedam dana tjedno, 24 sata na dan.

Kupac možete postati ukoliko ste punoljetna osoba, starija od 18 godina, i ukoliko prihvaćate naše ovdje navedene uvjete korištenja, opće uvjete poslovanja i uvjete kupnje koji su dostupni neposredno prije završetka kupnje.

Kupac je svaka osoba koja elektronički naruči proizvod.

Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja naruči proizvod/e prihvaćanjem ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku, te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi.

Kupac nije osoba koja samo zatraži informativnu ponudu putem gradinasplit.hr internet stranice.

Cijene prikazane u Internet trgovini su maloprodajne cijene i izražene su u hrvatskoj valuti, u kunama.

Proces kupnje potrebno je završiti do kraja.

Narudžbom proizvoda putem Internet trgovine GRADINA d.o.o. prihvaćate uvjete kupnje koji su navedeni na Internet trgovini.

Tvrtka GRADINA d.o.o. obvezuje se poslovati u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

GRADINA d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je kreditna/debitna kartica neispravna ili se ne može autorizirati.

GRADINA d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako postoji sumnja u prijevaru ako pri tome elektroničkom poštom ili telefonskim pozivom obavijesti kupca.

GRADINA d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako nije moguće kontaktirati kupca.

GRADINA d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je adresa nepostojeća ili se iz danih podataka ne može dostaviti proizvod na tu adresu.

GRADINA d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu nerealiziranjem narudžbe.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda od strane GRADINA d.o.o. zbog toga što proizvod trenutno nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti od dobavljača, dužni smo kupca obavijestiti pismenim putem te kupac tada može odlučiti:

– želi li otkazati narudžbu i u tom slučaju naplata niti dostava neće biti realizirana;
– prihvatiti novi rok isporuke, ukoliko proizvod možemo naručiti od dobavljača i tada moramo kupca obavijestiti o očekivanom roku isporuke;
– ukoliko ne možemo identičan proizvod naručiti od dobavljača po identičnim uvjetima, tada možemo kupcu ponuditi zamjenski proizvod sličnih karakteristika, po tada važećoj cijeni za taj proizvod.

Službeni jezik komunikacije na gradinasplit.hr je hrvatski književni jezik.

CIJENE

Cijene su izražene u kunama (HRK), sadrže PDV.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se GRADINA d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima jer će ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

AKCIJSKA PRODAJA

Tvrtka GRADINA d.o.o. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, tvrtka GRADINA d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na GRADINA d.o.o. webshop trgovini može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu GRADINA d.o.o. .. Takva situacija je izvanredna i ne traje dugo.

Tvrtka GRADINA d.o.o. će poduzeti sve potrebne mjere i angažirati sve moguće resurse kako bi u primjerenom roku izvršio isporuku naručenog proizvoda. U slučaju da GRADINA d.o.o. nema na raspolaganju naručeni proizvod, o tome će vas mailom (koji ste naveli kao kontakt e-mail) obavijestiti i ponuditi vam mogućnost kupnje bilo kojeg drugog proizvoda s GRADINA d.o.o. webshop trgovine koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti. Tvrtka GRADINA d.o.o. otklanja odgovornost za posljedice opisane situacije.

Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek kada je kreiran račun.

Main Menu